Leveret og monteret

Garageporte kan blive gamle og slidte, så står du og skal have udskiftet eller renoveret porten, står HJ Montage og service gerne til rådighed. Vi tilbyder et bredt udvalg i porte til private og erhverv. Uanset bygningstype kan vi sørge for en port, som passer til dit behov.
Vores garageporte er Dansk produceret og kvaliteten er gennemgående. Der benyttes ekstra kraftige beslag, wire og hængsler er i galvaniseret stål, som ikke vrider eller giver sig. De let kørende køreruller er fremstillet i nylon med støvtætte kuglelejer, som gør betjeningen af porten let og lydsvag.
Porten er tætnet mellem de enkelte paneler med stærke og smidige lister i formstabil TPE-plast. Portens topsektion og de lodrette køreskinner er ligeledes udstyret med tætningslister i TPE, som sørger for effektiv tætning mellem bygning og porten. Bundtætningen er en solidt udført specialprofil med flere tætningslæber. Portene er isoleret.
Panelerne er udformet sådan at både du eller dine børn er beskyttet mod at få fingrene i klemme mellem portens sektioner. Panelerne kan leveres i farve efter ønske. Standard farven er hvid (RAL 9010). Vi efterkommer også særlige ønsker som fx maling i granit. Der er ingen standardmål, porten laves efter lysning.

Tilbud 1

Bredde: 2000 – 2450 mm
Højde: 1900 – 2050 mm
Pris: 9995,- + moms

Tilbud 2

Bredde: 2460 – 2750 mm
Højde: 1900 – 2150 mm
Pris: 10995,- + moms

Begge tilbud inkluderer: Motor, 2 fjernbetjeninger, fragt og montering.